Bli en bedre selger

Utvikle deg som selger med proaktivt løsningsorientert salg

Meld deg på

Proaktivt løsningsorientert salg

Vil du bli en bedre selger? Da kan vi hjelpe deg på veien. Med rett motivasjon, øvelse og løpende evaluering av dine ferdigheter, samt bruk av vår salgstreningsmodul, kan du bli en bedre selger enn noen gang

Vi skreddersyr treningen til din bedrift

Vår modulbaserte salgstrening tar utgangspunkt i proaktivt løsningsorientert salg, og kan skreddersys til din bedrift. Vi introduserer en felles salgsmetodikk som kan brukes for de fleste salgsvirksomheter i forretningsmarkedet (B2B), og velger deretter moduler som er passende for din bedrift og de målsettingene dere har. Vårt mål er å forbedre selgernes salgsteknikk i viktige kundesituasjoner, og dermed heve aktivitetsnivå, effektivitet og kvalitet på arbeidet, som resulterer i økt salg og omsetning.

Ulike moduler for ulike behov

Vi tilbyr trening innen salg og salgsledelse, og kan gi dere innføring og opplæring innen blant annet telefonsalg, kundemøter, forhandlingsstrategi, operativ og strategisk salgsledelse, utvikling og dokumentering av salgsprosesser og mye mer, avhengig av hva deres bedrift har behov for. Vi hjelper dere også med forberedelser, gjennomføring og kvalitetssikring av salgstreningen.

Vil du vite mer om salgstreningen vår eller melde deg på?

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss